Çeled Uşaglar Tiyatrosu kuruluşunun 5. yılını Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle kutladı. Şehitkâmil Kültür Merkezi’nde düzenlenen kokteyl ve pasta kesiminin ardından sahnelenen Çeled Sınıf 2 isimli oyun izleyenlere hoş vakit geçirirken geleneksel Ömer Asım Aksoy Kültür ve Sanat Ödülleri verildi. HABERİ 4 DE

Çeled Uşaglar Tiyatrosu kuruluşunun 5. yılını Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle kutladı. Şehitkâmil Kültür Merkezi’nde düzenlenen kokteyl ve pasta kesiminin ardından sahnelenen Çeled Sınıf 2 isimli oyun izleyenlere hoş vakit geçirirken geleneksel Ömer Asım Aksoy Kültür ve Sanat Ödülleri verildi.

Ayıntap Kültür ve Sanat Derneği’ne bağlı olarak kurulan Çeled Uşaglar Tiyatrosu kuruluşunun 5. yılını görkemli bir törenle kutladı. Şehitkâmil Kültür Merkezi’ndeki törende dernek yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşıladı. Karşılamadan sonra kokteyl geçen davetliler yakından ilgilenen Çeled Uşaklar oyuncuları davetlileri yalnız bırakmadı.

GECEDE KÜLTÜR SANAT ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Geceye birbirinden özel davetliler renk kattı Gecede Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Memik Terlemez, Şehitkâmil Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Halil Uğur, Mimarlar Odası Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu ve çok sayıda davetli vardı.

Çeled Uşaglar Tiyatrosu’nun kokteylinin ardından 5. yıl pastası kesildikten sonra bu yıl ikincisi düzenlenen Ömer Asım Aksoy Kültür ve Sanat Ödülleri Bekir Sıtkı Severoğlu, Halit Ziya Biçer, Ökkeş Özekşi, Prof. Dr. Bilgehan Pamuk, Hasan Çoban, Faruk Lök, Beyhan Tahmazoğlu ve Asım Mıhcıoğlu’na verildi. Çeled Uşaglar Tiyatrosu kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Orhan Uslu, Çeled Uşaglar ekibi olarak seyircilerinden aldıkları güç ve destekle 5. yıllarını kutladıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Çeled Uşaglar bu şehrin çocukları. Bu şehrin insanı sanat adına kendi çocuklarına destek verdi. Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Ama bu hiçbir şey yapmamaktan daha iyidir. Sizler burada olmasaydınız biz bu sahnede olmazdık. Gaziantep kültürü ve Antep Ağzı’nı yaşatmaya devam edeceğiz.”

Gecede daha sonra Çeled Uşaglar tarafından Çeled Sınıf 2 isimli oyun izleyicilerin yoğun beğenisi eşliğinde sahnelendi. HALUK ŞAHİN