(DHA) - GAZİANTEP İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle 5 sağlık projesinin protokolü imzalandı.

Gaziantep Valiliği toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Metin Karakök, proje paydaşları Gaziantep İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Alan ve Gaziantep Eczacı Odası Başkanı İrfan Demirci katıldı. Törende konuşan Vali Erdal Ata, projelerin toplum sağlığı açısından önemli bir yer tutacağını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise toplum sağlığının kendiler için ana konu olduğunu belirterek, “Gerek devletin, gerek belediyelerin gerekse sivil toplumun en önemli ana hedefi sağlıklı bir toplumda vatandaş memnuniyeti sağlanmış; bedenen, ruhen ve manen huzurlu bireylerin olduğu bir toplumun oluşması için bir aradayız” dedi.

Konuşmaların ardından ‘Bebeğim Zamanında Doğsun’, ‘Bitkiler ve Gıda Takviyeleri ile Değil Sağlıkla Zayıflıyorum’, ‘Evsel Atıkların Bertaraf Edilmesi’, ‘Otizmli Çocuklarda Sağlıklı Gülüşler’ ve ‘Sağlıklı Anne Sağlıklı Bebekler’ projelerinin protokolü imzalandı.