Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda lig sonuncusu Eskişehirspor’a konuk oluyor. Ligde topladığı 16 puanla 14. sırada yer alan Gaziantepspor, puan durumunda 7 puanla son sırada bulunan ve bu maçı “kurtuluş” maçı olarak gören Eskişehirspor deplasmanında galibiyet hedefliyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında oynanan iyi futbol ve alınan puandan dolayı moralli olan Gaziantepspor, geçtiğimiz haftalarda oynanan ve 3-0 mağlup ayrıldığı Sivasspor maçının tekrarını yaşamak istemiyor. Bugün saat 16:00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Deniz Ateş Bitnel düdük çalacak ve karşılaşma LİGTV’den naklen yayınlanacak.

24. RANDEVU

İki kırmızı-siyahlı takımın lig tarihindeki 24. karşılaşmalarına çıkacak. Daha önce oynanan 23 maçta temsilcimiz 9 kere sahadan galibiyetle ayrılırken 7 maçta ise Eskişehirspor gülmüştü. 7 maçın da berabere bittiği karşılaşmalarda temsilcimizin Eskişehirspor’a karşı üstünlüğü göze çarpıyor. Gaziantepspor daha önce oynanan 23 maçta Eskişehirspor ağlarına 26 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü. İki takım arasında geçen sezon oynanan karşılaşma ise Gaziantepspor’un 3-2’lik üstünlüğüyle sona ermişti.

SON 4 MAÇTA YENİLMEDİK

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor ile oynadığı son 4 resmi müsabakayı da kaybetmedi.Oynanan son 4 maçta kırmızı siyahlılar 3,galibiyet elde ederken 1 maçı da berabere tamamladı.

5 MAÇTIR GALİBİYETİ YOK

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantepspor, deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor mücadelesiyle 5 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. Ligde oynadığı son 5 resmi maçta 2 mağlubiyet 3 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, Eskişehirspor’u deplasmanda yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor.