Gaziantepspor, Spor Toto Süper ligde 5 haftadır galibiyete hasret kaldı.

Kırmızı – siyahlı futbolular, son olarak ligin 9’uncu haftasında Kamil Ocak Stadyumunda Mersin İdmanyurdu’nu tek golle galip ettikten sonra bir daha sevinç yaşayamadı.

Ligde oynanan son 5 maçından sadece 3 puan çıkartarak puanını 16 yapan temsilcimiz, on birinci sıraya geriledi.

Gaziantepspor Mersin İdmanyurdu galibiyetinin ardından deplasmanda Trabzonspor ile 2 – 2 berabere kaldıktan sonra yine deplasmanda Sivasspor’a 3 – 0 mağlup olmuştu. Kent evinde Başakşehir’e kötü bir oyunun ardından tek gollü mağlup olan kırmızı – siyahlı futbolcular, daha sonra Eskişehirspor ve Fenerbahçe ile 2 – 2 berabere kalarak her iki maçtan birer puan çıkartmıştı.

ARTIK GALİBİYET ZAMANI

Gaziantepsporlu futbolcular dün akşam saatlerinde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirirken, Eskişehirspor karşısında artık kazanma zamanın geldiğini söyledi.

İlk yarının tamamlanmasına 3 hafta kaldığını ve dokuz puanın tamamına talip olduklarını kaydeden futbolcular, bu doğrultuda ilk hedeflerinin Eskişehir deplasmanından galibiyetle dönmek olduğunu ve daha sonra Kâmil Ocak Stadyumunda Çaykur Rizespor’dan yine deplasmandan Antalyaspor karşısından galibiyetlerle ayrılıp hem yeni yıla hem de ikinci yarıya moralli girmek istediklerini ifade ettiler.