Gaziantepspor Çankırı'yı yenerek gruplara kaldı ama sakatlardan gelen haberler üzerine büyük şok yaşadı.

Trabzonspor maçında sakatlanan Koray Arslan'ın 6 hafta sahalardan uzak kalacak olmasından sonra bu kez de Muhammet İldiz, Camara, Ontivero ve Mustafa Durak'ta forma giyemeyecek isimler arasında yerini aldı.

İŞTE SAKATLARIN SON DURUMLARI

MUHAMMET İLDİZ

Çankırıspor maçında sakatlanan genç futbolcu Mersin maçında forma giyememeyecek. Arka adelesinde küçük çapta yırtık tespit edilen İldiz'in önümüzdeki haftaya yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

DEMBA CAMARA

En kötü haber ise Camara'dan geldi. Başarılı futbolcuda Çankırı galibiyetinin gazilerinden. 16 dakika sakat sakat oynayan Camara'nın çekilen MR'ında yırtık tespit edildi ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Hemen tedavisine başlanılan Camara'nın sakatlığının biran önce geçmesine çalışılacağı belirtildi.

MUSTAFA DURAK

Trabzonspor maçından önce sakatlanan Mustafa Durak yarın oynanacak olan Mersin maçında da forma giyemeyecek. İlk onbirin değişmez isimlerinden olan Mustafa'nın ayak bileğinde ki sakatlığının geçmediği ve pazar günü yine forma giyemeyeceği öğrenildi.

LUCAS ONTİVERO

Galatasaray'dan kiralanan Arjantinli futbolcunun 2-3 hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi. A2 takımıyla yapılan maçta sakatlanan genç futbolcunun adelesinde yırtık tespit edildiği ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

KORAY ARSLAN

Trabzonspor maçına girdikten sonra 12 dakika içinde sakatlanan Koray Arslan'ın da oynamama süresi belli oldu. Adelesinde yırtık tespit edilen tecrübeli futbolcunun en az 6 hafta daha forma giymesinin imkansız olduğu gelen bilgiler arasında.