AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, 2015 yılı yatırımlarıyla ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. Açıklamada, 2015 yılında yapılacak yatırımlar ve bu yatırımların bedeli hakkında bilgi verildi. Sarı açıklamasında, “AK Parti iktidarı olarak dünya ekonomisindeki değişimi dikkatle inceliyor, analiz ve değerlendirmelerimizi de ekleyerek ülkemizin gelişim sürecini bu sisteme göre ayarlıyoruz. Her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da insanı merkeze alıyor ve girişimlerimizi bu şekilde yapıyoruz.
Gaziantep’imiz genç ve dinamik nüfusu, zengin doğal kaynakları, girişimci ruhlu insanları, tarihi ve tabii güzellikleri ve jeostratejik konumu nedeniyle büyük bir ekonomik kalkınma potansiyeline sahiptir. Türkiye’nin incisi konumunda olan Gaziantep ilimize, yapılacak her yatırım ilimizin gelişimine ve ekonomisine önemli katkılar sağladığını bir kez daha vurguluyorum. Gayret, alın teri, ilkeli siyasi irade ve kararlılık bizden, teveccüh halkımızdandır diyor, yatırımların ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, ”Gaziantep’teki hedefimiz ise, insanlarımızın refah ve mutluluğunun artırmaya yönelik olmuştur. Bu nedenle özellikle yatırıma çok önem vermekteyiz" dedi.