GÜNMAK Makine tarafından kurum personeli ve kurumlar arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla yılda 2 kez düzenlenen geleneksel pilav günleri bu yıl da eğitim dünyasından yoğun bir katılımla gerçekleşti.

6 yıldan beri her sene düzenli olarak gerçekleşen hindi pilavı günlerinin bu seferki konukları Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniverstesi ve Zirve Üniversitelerinden hocalar oldu. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık’ın da katıldığı etkinlikte misafirler bol bol hindili pilav yiyerek sohbet etti.

40. YIL GURURU

Yemeğin ardından konuşan Günmak Makine Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Kayabaş, hersene düzenledikleri artık gelenekselleşen hindi pilavı günleri ve meslek hayatıyla ilgili çeşitli bilgiler verdi. Kayabaş, “ Hindi pilavı etkinliğini 2009 yılından beri sektirmeden hersene iki defa olmak üzere düzenliyoruz bu pilav günlerimizin amacı hem birlik beraberlik kaynaşma ve hatırlanma amacıyla yaptığımız bir etkinlik.Bu etkinliği tabiki işçilerimizle birlikte düzenliyoruz. Bu seferki hindili pilav davetimizi 60 kişilik bir gruba verdik. Bu seferki etkinliğimiz bu yılın ikinci hindili pilav davetiydi. Etkinliğimize Gaziantep’te bulunan Üniverstelerimizden akademisyenlerimiz katıldı. Bu sene benim esas olarak meslekte 51. yılım GÜNMAK Makine olaraksa 40. yılımız. İşletme olarak 1975 yılında kurulduk, bu sene 40. Yılımızı kutlayacağız. Ağustos ayı gibi 40. Yıl etkinliğimizi yapmayı düşünüyoruz. GÜNMAK Makine olarak bulgur , mercimek makinesi imalatı, helozon makinelerini imal ediyoruz GÜNMAK Makine’de çalışan her bölüm üzerine düşen görevi layığı ile yapmaya, 40 yıllık birikimi, deneyimli mühendisleri ve GÜNMAK ailesine çırakken katıldığı, emekliliği hakeden tecrübeli ustalarıyla birlikte emin adımlar ile ilerlemeye devam edecek” diye konuştu. Haber Merkezi