PTT birinci ligde elde ettiği seri galibiyetlerle Play Off potasına yaklaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligde ki dördüncü galibiyetini elde etmenin peşinde.

Mavi – Beyazlı temsilcimiz, Orduspor, Osmanlıspor ve Manisaspor galibiyetlerinin ardından kendi evinde karşılaşacağı Samsunspor’u da mağlup ederek çıkışını devam ettirmek istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde Gaski Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Isınma koşusuyla başlayan antrenmanda oyuncular çabukluk, kondisyon, istasyon çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda oyuncuların moralli olduğu gözlendi.

MAÇIN ÖNEMİ ARTIYOR

Sezonun tamamlanmasına yedi hafta kaldığını ve bütün maçlarda galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Kendimize bir hedef belirledik ve bu doğrultuda kalan maçlarımızı kazanarak Play Off finallerinden süper lig biletini kapmak istiyoruz. Pazar günü kendi sahamızda ligde ki gerçek rakiplerimizden biri olan Samsunspor ile oynayacağız. Rakibimiz 44 puanda ve bizimle aynı hedef doğrultusunda mücadele ediyor bu nedenle maçın önemi bir kat daha artıyor. Biz ise bu maçtan galibiyetle ayrılıp hem rakibimizle puan farkını düşürmek hem de hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

DESTEKÇİMİZ TARAFTARLARIMIZ OLACAK

Kendi sahalarında oynayacakları maçta taraftar desteğine mutlaka ihtiyaçlarının olduğunu belirten Kutlu, “Artık telafi olmayan haftalara girdik, bu doğrultuda en büyük desteğimizi de şüphesiz taraftarlarımızdan alacağız. Tribün desteği futbolcuların motivasyonları açısından oldukça önemli. Evimizdeki maçları kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak Samsunspor maçında galibiyete kilitlendik. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım geriye kalan 7 haftada diğer takımlar puan kaybeden, biz ise kazanan taraf oluruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU