Pazartesi günü Kamil Ocak stadyumunda karşı karşıya geleceği Başakşehir maçı hazırlıklarını tam gaz sürdüren kırmızı – siyahlı futbolcular, üç puana şartlandı.

Taraftarlarının desteğini arkasına alarak İstanbul temsilcisi karşısında haftayı kazançlı kapatmak isteyen futbolcular, dur durak bilmeden çalışıyor.

Başakşehir’in oldukça güçlü bir takım olduğunu söyleyen futbolcular, “Bizim de ligde çıkış yakalamamız gerekiyor. Spor Toto Süper lig hiçbir zaman şakayı ve ciddiyetsizliği kaldırmaz. Anlık yaptığımız hatalar oldukça pahalıya mal oluyor. Bu nedenle arkadaşlar olarak saha içerisinde üst düzey motivasyonla mücadele edeceğiz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda yeteri kadar puan kaybı yaşadık. Son olarak ta deplasmanda Sivasspor karşısında almamız gereken puanları almadan sahadan ayrıldık. Artık kendi şapkamızı önümüze koyup hatalarımızı nerede yaptığımızı düşünmemiz gerekiyor. Bu anlamda Pazartesi gecesi taraftarlarımızı mutlu etmek ve sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dediler.