Vali Ali Yerlikaya, İstanbul’da Gazianteplilere verilen iftar yemeğinde açıklama yaparak “güçlü bir yönetim gerekiyordu. Hep birlikte karar verildi ve 30 kişilik ekip oluşturuldu” dedi.

SADECE SANAYİCİ VE İŞ ADAMI OLMAYACAK

Vali Ali Yerlikaya’nın yeni oluşturulacak 30 kişilik yönetimde, sadece iş adamları, oda başkanları ve sanayicilerin olmayacağını belirterek “bunların arasında esnaf da olacak, spor adamı da olacak. Her yönüyle Gaziantep’i kucaklayacak bir yönetim olacak” dediği belirtildi.

HERKESİ ÜYE OLMAYA ÇAĞIRDI

İstanbul’da yapılan iftar yemeğinden sonra Gazianteplilere hitap eden Vali Yerlikaya, Gaziantep FK’ye herkesin üye olması gerektiğini söyledi. Mevcut üyelerin sayısının çoğalması gerektiğini belirten Yerlikaya, “bu şehirde yaşayanlar kulübe başvurarak üyelik formunu alsın ve işlemleri tamamlasın”dedi.

YÖNETİMDE KİMLER OLABİLİR

Edinilen bilgiye göre, Adil Konukoğlu’nun başkanlığındaki yönetimde olabilecek bazı isimler belli olmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, İhracatçılar Birliği Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GTO Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Fahrettin Kaplan, Haluk Kalyoncu, Mahsun Altunkaya, Mesut Acar, Hakan Aslansoy, Erhan Özmen, Mesut Çakmak Gökhan Çeliktürk, Cihan Koçer, Mahmut Ziylan, İsmail Çoban, Celal Kadooğlu ve Murat Güneri gibi isimlerin 30 kişilik yönetimde yer almasına kesin gözle bakılıyor.

2 KADIN YÖNETİCİ OLACAK

Bu arada edinilen bilgiye göre, Adil Konukoğlu yönetiminde iki kadın yöneticinin olacağı ve bunların da Hülya Akkaya ile Filiz Evran olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

AĞABEY KONUKOĞULLARINA TEŞEKKÜR

Bu arada Vali Ali Yerlikaya, Adil Konukoğlu için anlayış gösteren Zeki ve Abdülkadir Konukoğlu’na teşekkür etti. Yerlikaya “Konukoğlu ailesinin profesyonel futbol kulüplerinde prensip olarak görev almama gibi bir kararı vardı. Ama şimdi durum başka. Biz Adil Beyin bu işin üstesinden gelebileceğine inanarak teklif götürdük. Bunun kabul
edilmesinde katkıda bulunan Zeki ve Abdülkadir beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum”dedi.

BÜTÇE 30 -35 MİLYON CİVARINDA

Öte yandan İstanbul’daki iftarda Gaziantep Futbol Kulübünün bütçesinin de tespit edildiği ve 30-35 milyon civarında bir bütçeyle transfere girileceği öğrenildi.

HEDEF SÜPER LİG

Vali Yerlikaya, Gaziantep Futbol Kulübünün hedefinin büyük olduğunu söyleyerek “Gaziantep olarak kesinlikle süper ligde yer almalıyız. Bu nedenle hedefimiz süper lig”diye konuştu.