GAZİANTEPSPOR – MERSİN İDMANYURDU

STAT: KAMİL OCAK

TARİH: 24 EKİM 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 19.00

HAKEMLER: HAKAN CEYLAN – MEHMET CAN HANOĞLU – AHMET ŞİMŞEK

YAYIN: LİG TV2

Gaziantepspor Spor Toto Süper Ligin 9’uncu haftasında Güney derbisinde bugün Mersin İdmanyurdu’nu konuk ediyor.

Kaybetmeye tahammülü kalmayan kırmızı – siyahlılar, bugün kazanmaya mecbur... Artık söz futbolcularda. Sahaya çıkıp coşkulu taraftar desteğiyle bu işi başarmak onlara düşüyor.

Haydi Gaziantepspor, bundan önce ki maçların üstesinden geldin. Mersin İdmanyurdu mücadelesinin de üstesinden gelirsin.

Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor bugün çok önemli bir maça çıkacak. Siyah-Kırmızılı ekip 19.00’da sahasında Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak. Geçen hafta deplasmanda Konyaspor karşısında puan çıkartamayan temsilcimiz, bu akşam üç puanı hanesine yazdırmak istiyor. Gaziantepspor, geride kalan sekiz haftada aldığı sonuçlarla 10 puan toplayarak 12’inci sırada yer aldı.

YÜZLERİ GÜLSÜN

Tribünlere bu akşam çok iş düşecek. Gaziantepspor taraftarı her zaman olduğu gibi bu akşam da tribündeki yerlerini alarak takıma 90 dakika boyunca destek verecek. Yapacakları tezahüratlarla takımı sırtlayacak Kırmızı – siyahlı renklere gönül verenlerin alınacak galibiyetle yüzleri gülecek.

3 PUANA KİLİTLENDİK

Ligde üst sıraları hedefleyen kırmızı – siyahlı futbolcular, bugün oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşması ile yükselişe geçmek istiyor. Taraftarlarının da desteğini arkasına alarak zorlu maçtan sevinen taraf olarak ayrılmak isteyen Gaziantepspor 3 puana kilitlendi.