Teknik direktör Buruk, yaptığı açıklamada, deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacakları maçtan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. İlk 4 haftada elde ettikleri 5 puanın iyi olduğunu vurgulayan Buruk, "Üst sıralarda olabilirdik. Özellikle Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor ve Başakşehir maçlarında galip gelebilirdik ama olmadı. Kötü değiliz ama daha iyi olmak zorundayız" dedi.

ÜÇ PUANA TALİBİZ

Ligin iyi takımlarından birine karşı oynayacaklarını belirten Buruk, "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Her zaman üç puana talibiz. Kasımpaşa maçından da üç puan almak istiyoruz. Taktiksel ve oyunsal olarak iyi olmak zorundayız" dedi.

KALİTEYİ ARTTIRMAK GEREKİYOR

Ligde ilk haftaların her zaman zor geçtiğini ifade eden Okan Buruk, şunları kaydetti: "Takımların birbirini tanıması, form düzeylerini yukarı çekme, lige alışma ve yeni oyuncuların takıma uyum süreci her takıma göre farklı oluyor. Milli maç nedeniyle verilen ara takımların tempolarını yükseltecektir. İlk haftalar sürprizlere açık oluyor. Bu haftaya kadar güzel maç seyredemedik, kaliteyi arttırmak gerekiyor" ifadesini kullandı.

BAYRAMA ÜÇ PUANLA GİRMEK İSTİYORUZ

Lige iyi başladıklarını ve oyuncularının temposundan memnun olduğunu ifade eden Buruk, "Bu hafta deplasman maçına çıkacağız. Kasımpaşa da ligin iyi takımlarından birisi. Hedefimiz tabi ki her maçta olduğu gibi 3 puan. Ne olursa olsun hedefimiz kazanmak. Alacağımız 3 puanla bayrama ve milli maç arasına girmek istiyoruz. Bayrama 3 puanla başlamak bizim için sevinç olur. İnşallah bizim için güzel bir hafta olacak" diye konuştu.