Yarın kendi evinde Giresunspor’u konuk edecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da futbolcular galibiyet istiyor.

Sezonu Play Off potasının içinde tamamlamak isteyen mavi – beyazlı oyuncular, rakiplerinin kalan iki maçta da puan kaybı yaşayacaklarına inanıyor.

Gaski tesislerinde teknik sorumlu Bülent Bölükbaşı nezaretinde çalışmalarını sürdüren PTT 1. Lig temsilcimizde moraller yerinde.

3 PUAN SESLERİ

Yarın kendi sahalarında oynayacakları Giresunspor karşısında galip gelmek zorunda olduklarını açıklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “İnşallah bunu başaracağız. Çok zor bir müsabaka bizi bekliyor, Giresunspor sezonun ikinci yarısında iyi puanlar toplayan bir takım. Sıralamadaki konumu Play Off potasının içinde kalmayı henüz garantilememeleri maçın ne kadar zor geçeceğinin göstergesidir. Rakip kim olursa olsun kazanmak zorundayız. İnşallah bunu başaracağız” dedi.

PLAY OFF İSTİYORUZ

Geçen hafta deplasmanda iyi bir sonuç elde ettiklerini ve yarınki doksan dakikada buna bir yenisini daha ekleyeceklerine inandıklarını kaydeden Açıkgöz “Sezonun sonuna yaklaştık. İki maçımız kaldı. Bu iki maçı da kazanmak istiyoruz ancak Play-off için altı puan yeterli olmayabilir üst sıralarda ki rakiplerimizn de kaybetmeleri gerekiyor, buna ben, teknik ekip ve futbolcularımız inanıyoruz. Önce Giresunspor, sonrasında ise Denizlispor müsabakalarını kazanarak Play Off finallerine kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU