Sözeri,“Arkadaşlarımız kampta gayet iyi çalıştılar ve bunun karşılığını da performans ve fizik olarak aldığımızı düşünüyoruz. Kendi sahamızda ilk üç maçımızı içeride oynayacağız bunlardan alacağımız maksimum puanlar bizim nereye gideceğimiz belirleyecek ama biz gideceğimiz hedefi biliyoruz ve ona göre de hazırlıkları yapıyoruz. "dedi.

Pazartesi günü oynayacakları maça günde çift idmanla hazırlanan kırmızı – siyah ve beyazlı ekipte tecrübeli çalıştırıcı, yapılan transferlerin olumlu olduğunu ve sezonun ikinci yarısında daha da güçlü bir ekip olacaklarını kaydetti.

KAMPIN KARŞILIĞINI ALDIK

Kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Erkan Sözeri, “Arkadaşlarımız kampta gayet iyi çalıştılar ve bunun karşılığını da performans ve fizik olarak aldığımızı düşünüyoruz. Samsun maçında göstereceğimiz maçta da bunu desteklediğimizi düşünüyoruz. Kendi sahamızda ilk üç maçımızı içeride oynayacağız bunlardan alacağımız maksimum puanlar bizim nereye gideceğimiz belirleyecek ama biz gideceğimiz hedefi biliyoruz ve ona göre de hazırlıkları yapıyoruz. Bu üç maçtan en iyi sonuçları alarak kayıpsız geçerek hedefimize doğru emin adımlarla gitmek istiyoruz. Futbolcularımız istekli ve arzulular” dedi.

KAYIP OLARAK GÖRÜNMÜYOR

Devre arasında aralarından ayrılan ve katılan futbolcular olduğunu hatırlatan Sözeri, “Bize katılanlar bize güç verecek ama ayrılanlardan Muhammed Reis kayıp gibi görünüyor ama onun dışındakileri kayıp olarak görmüyorum. Daha aramıza katılacak oyuncular da var bu konuda da titiz davranıyoruz” dedi.

YÖNETİM ÇALIŞIYOR

Transfer çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Sözeri, “Devre arası transferi çok zor, kimse iyi oyuncusunu bırakmıyor eğer bırakıyorsa da problemli futbolcular oluyor. Kolay kolay tek taraflı fes etseler bile serbest kalmıyorlar bu bakımdan devre arası transferi zor oluyor ama yönetimimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Bir iki mevki de eksiğimiz görünüyor onları da tamamlarsak biz artık tamamız diyebiliriz. Alacağımız oyuncularında katkı sunacaklarını düşünüyorum çünkü uyum süreci de önemli” dedi.

SAMSUNSPOR’A ODAKLANDIK

Yeni transfer edilen Jefferson Junıor’un beklediklerinin üstünde performans gösterdiğini aktaran Sözeri, “Bu futbolcunun iyi olması bizi sevindirdi başkanımıza da teşekkür ediyorum bu transferi Osmair ile olan iletişimleri sayesinde gerçekleşti. Tugay’da bizim Giresunspor’dan öğrencimiz, çok iyi performans göstermişti ve süper ligde bu sezon iyi maç sayısı var bize de önemli katkılar sunacaktır. İçeride ki futbolcuların da pozitif enerjileri ve sinerjileri oldukça iyi ve biz şuan Samsunspor maçına odaklanıyoruz o maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUN

Taraftarları Pazartesi günü oynayacakları Samsunspor maçına davet eden Sözeri” Onlar bizden desteklerini esirgemesinler, biraz sabırlı olmaya davet ediyorum. Bu takımın üzerinde parası çok, bolluk içinde yüzüyorlar gibi yaklaşımlar futbolcuları olumsuz yönde etkileniyorlar. Tabi bizler profesyoneliz ama sonuçta insanız özellikle genç oyuncularımız sahada etkilenebiliyorlar. Bu nedenle maçlarımızda taraftarlarımız biraz daha sabırlı olmaları lazım eğer sabırlı olurlarsa bu takım çok daha iyi işler yapacak. Bu takım çok güzel işler çıkarak ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ederek hedefine doğru gidecektir” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU