Gaziantep’te hafta sonu adeta kan gövdeyi götürdü. Düğmeci Mahallesi’ndeki bir barda silahlı saldırıda 35 yaşındaki Halil Şahin, hayatını kaybederken, Onur Mahallesi’nde ise iki arkadaşın kavgası ölümlü bitti.

Kavgada 20 yaşındaki Murat Bağçacı yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

KURTARILAMADI

Bir barda düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, saldırının ardından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan 35 yaşındaki Halil Şahin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, Cumartesi sabahı saat 05.00 sıralarında Düğmeci Mahallesi Suburcu Caddesi Şehirçıkmazı Sokak’ta bulunan bir barda yaşandı. İddiaya göre, bara giden Halil Şahin (35) ve arkadaşı Hamit K. (27) ile bar sahibi Fevzi K. arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmaya bar sahibinin yeğeni Fevzi Ç. ile Bülent A. isimli bir kişi de karıştı.

ZANLILAR ARANIYOR

Olayda Halil Şahin, başından ve ayağından silahla vurulması sonucu ağır yaralandı. Bülent K. ise bacağından vuruldu. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Halil Şahin yoğun bakıma alındı. 2 gündür yoğun bakımda tedavi gören Şahin hayatını kaybederken, Bülent K.’nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Adli Tıp morguna kaldırılan cenaze, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Polisler, olaya karıştıkları iddia edilen zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

2 gün önce bıçaklanan genç, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Cumartesi gecesi saat 21.30 sıralarında Onur Mahallesi’nde yaşandı. 46. Sokak’ta iki arkadaş arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Yılmaz G. (16) adlı şahıs, Murat Bağçacı’ya (20) bıçakla saldırdı. Olay yerinden kaçmaya çalışan Murat Bağçacı, bir manav dükkanından satır alarak kendini savunmaya çalıştı. Daha sonra 28. Cadde’de bulunan bir internet kafeye sığınan Murat Bağçacı, Yılmaz G. tarafından her iki kasığından ve yüzünden bıçaklandı.

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ

Bağçacı ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Aşırı kan kaybettiği öğrenilen Bağçacı, olaydan 2 gün sonra hayatını kaybetti. Cenaze otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp morguna kaldırılırken, Yılmaz G. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İHA