Süper ligde Kayserispor'un matematiksel olmasa da kurtulma şansının imkansız hale gelmesinin ardından ikinci takım kısmen de olsa şekillendi. Kendi sahasında Sivasspor'a mağlup olan Antalya, kendini resmen ateşe attı. 28 puanlı Antalya'nın bundan sonraki maçlarında durumu çok zorlaştı.

Samet Aybaba'yı devre arasında gönderen ve Fuat Çapa ile yollarına devam eden Antalyaspor'un, kümede kalma şansı iyice zora girdi. Ligde kalan 4 maçında Kasımpaşa, Elazığspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile oynayacak olan Akdeniz ekibinin, kurtulması için en az 3 maçını kazanması gerekiyor.

GAZİANTEPSPOR RAHAT DEĞİL

Öte yandan 5 haftadan beri bol keseden maçlar kaybeden ve sadece 1 puan alabilen Gaziantepspor kötü gidişatına son vermez ise, alt sıralardaki takımların kazanması halinde düşecek 3'ncü takım konumuna girebilecek. Bunun için oynayacağı 4 maçtan en azından bir galibiyet alması halinde tehlikeden tamamen uzaklaşacak. En son Konyaspor'u yenen ve 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-siyahlılar ın geride kalan 4 maç ise birbirinden zorlu.

ÜÇ DEPLASMAN VAR

Cumartesi Trabzonspor'a konuk olacak olan Kırmızı-siyahlılar geride kalan maçlarda ise üç kez deplasmana gidecek. Önümüzdeki iki hafta boyunca deplasmanda puan arayacak olan Gaziantepspor daha sonra evinde Eskişehir ile karşı karşıya gelecek. Ligin son haftasında yine deplasmana gidecek olan Gaziantepspor kalan 4 maçtan galibiyet almanın hesaplarını yapacak.

İŞTE KALAN MAÇLAR

Trabzonspor - Gaziantepspor

Kayseri Erciyes - Gaziantepspor

Gaziantepspor - Eskişehir

Bursaspor - Gaziantepspor

SPOR SERVİSİ