Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) TargeT Teknoloji Transfer Ofisi (TargeT TTO) tarafından başlatılan ‘İnovasyON Cafe’ buluşmalarının ilki, ‘21. Yüzyılda Girişimci Olmak’ temasıyla ve TEB Girişim Bankacılığı Müdürü İbrahim Coşkuner’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Buluşmanın selamlama ve giriş konuşmasında, GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkay Dereli, ‘21. Yüzyılda Girişimci Olmak’ temasıyla ve TEB Girişim Bankacılığı Müdürü İbrahim Coşkuner’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin, ‘İnovasyON Cafe’ konseptinde on beş günde bir gerçekleştirmeyi planladıkları zincirleme buluşmaların ilki olduğunu belirterek, artık Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik konularında farkındalık oluşturma faaliyetlerinin yanında, salon toplantılarına ve konferanslarına ek olarak; laboratuvar, beyin fırtınası, fikir ve strateji oluşturma etkinliklerine de yoğunlaşmak istediklerini söyledi.
Daha rahat ortamlarda, her seferinde farklı bir kafede, önceden belirlenen bir konuda, o konunun uzmanı ile birlikte öğrenci ve girişimcilerle buluşacaklarını ve etkileşimli bir tartışma ve ortamı sunacaklarını söyleyen Prof. Dereli, bu etkinlikleri GAÜN TV’den canlı olarak yayınlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.