Gaziantepspor tarihine bir ilk daha gerçekleşecek. Krımızı siyahlı takım, tarihinde ilk kez Nazillispor ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını topladığı 23 puanla 10. sırada başlayan Gaziantepspor, 2016 sezonunun ilk maçına bugün deplasmanda Nazilli Belediyespor karşısında çıkacak. Saat 12:00’de başlayacak olan mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

NAZİLLİ İLE İLK KEZ

Gaziantepspor’un bugün Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 3. maçında deplasmanda karşılaşacağı Nazilli Belediyespor’la tarihindeki ilk resmi maçına çıkacak. Aydın temsilcisi bu maçta Gaziantepspor’u Nazilli İlçe Stadyumu’nda konuk edecek.

GENÇLER OYNAYACAK

Gaziantepspor’un bugün deplasmanda oynayacağı Nazilli Belediyespor maçında yine genç ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Teknik direktör Mutlu Topçu bu sezon oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçlarına genç futbolculardan kurulu bir takımla sahaya çıkmıştı. Topçu’nun Nazilli Belediyespor deplasmanında da yine genç oyunculara şans vereceği öğrenildi.

Teknik Direktör Mutlu Topçu tarafından kamp kadrosuna da ilk kez davet edilen futbolcuların Nazilli Belediyespor maçında nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor.

DÜDÜK BAYARSLAN DA

Kırmızı-siyahlıların deplasmanda oynayacağı Nazilli Belediyespor maçında tecrübeli hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Gaziantepspor, Volkan Bayarslan’ın yönettiği 5 karşılaşmada ise sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlik alabildi. Kırmızı-siyahlılar üç karşılaşmayı da kaybetti. Bu maçta Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Salim Şanlıer ve Habip Tiryaki yapacak.