Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor deplasmanda Antalyaspor’a karşı mücadele edecek. Ligin ilk yarısının son maçına çıkacak olan kırmızı-siyahlılarda maç öncesinde özellikle savunmadaki eksik oyuncuların fazlalığı can sıkıyor. Saat 16:30’da başlayacak olan mücadelede Gaziantepspor ligde yakaladığı iyi çıkışı sürdürüp ilk yarıyı mutlu bitirmek istiyor. Antalya Arena’da oynanacak maçta tecrübeli hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak ve LİGTV’den naklen yayınlanacak.

YENİLMİYORUZ

Gaziantepspor’un geride bıraktığı son 4 haftadaki performans ise dikkat çekiyor. Kırmızı-siyahlı takım ligde oynadığı son dört maçta da yenilgi yüzü görmedi. Gençlerbirliği maçının son anlarında atılan iki golle alınan beraberlikten sonra kırmızı-siyahlılar oynadığı Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Rizespor maçlarını kaybetmemeyi başardı. Gaziantepspor bu 4 maçta ise 8 puan toplayarak bir anda hedefini yükseltti.

Stoperde kim oynayacak?

Gaziantepspor’da bu zorlu maç öncesinde ise savunma hattında yaşadığı sıkıntı dikkat çekiyor. Bu sezon stoper bölgesinde görev yapan Arokoyo, Vranjes ve Erdem Şen bu maçta forma giyemeyecek isimler oldu. Mutlu Topçu’nun elinde defans hattında sadece Elyasa Süme ve Süleyman Özdamar’ın kalması sıkıntıya soktu. Özellikle Süleyman’ın Türkiye Kupası maçlarında yaptığı hatalardan dolayı Mutlu Topçu’nun nasıl karar vereceği maç saatinde belli olacak.

ANTALYA’DA 6 EKSİK VAR

Gaziantepspor’un rakibi Antalyaspor’da ise 5 eksik oyuncu bulunuyor. Kırmızı-beyazlılarda Erman Kılıç, Hasan Demir, Ahmet Aras, Lazarevic ve Oğuz Mataracı bu maçta forma giyemeyecekler.

Ayrıca Antalyaspor’un sezon başında Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı Chico’da sakatlığından dolayı bu maçta forma giyemeyecek.