Seçim çalışmaları kapsamında Altunkaya Grup’u ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; öğle yemeğinde çalışanlarla bir araya geldi. Tahmazoğlu 20 bin konut müjdesi verdi.

Önceliklerinin halkın yaşam kalitesini yükseltmek ve her alanda rahatlığını sağmak olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Görev süremizde yapılamaz denilen birçok projeyi sizlerin desteği ile gerçekleştirdik. 40 yıldır açılması düşünülen ve açılamayan Özdemirbey Caddesini 6 şeritli yol haline getirdik. Yeni dönemde inşallah 20 bin konut yaparak, bu alanda ihtiyacı karşılamış olacağız. Son olarak tarihi dokumuza kültürümüze sahip çıkıp 7 km sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışması yaptık. Böylelikle her alanda el birliğiyle sizlerin rahatı ve huzuru için çalıştık. İnşallah yeni dönemde de başkanımızın bakanlık tecrübesiyle el birliğiyle inşallah çok güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

FIRSAT EŞİTLİĞİ ÖNEMLİ

Eğitimde fırsat eşitliğinin çok önemli olduğuna değinen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, “Hepimizin tek umudu çocuklarımızı en iyi şekilde okutmak, sağlık imkanlarından en iyi şekilde faydalanmasını ve yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu noktada şehrimiz adına yapılması gereken ne varsa yapmak için mücadele ettik. Bundan sonrada sizlerin desteği ile mücadelemiz artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ