PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da ilk imza Malatyaspor’dan ayrılan Ramazan Kâhya’dan geldi.

Malatyaspor’da dört sezondur forma giyen 31 yaşında ki sol bek mevkiinde görev yapan tecrübeli futbolcu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Ramazan Kahya’nın transfer bedelini yönetim kurulu üyesi Memik Yılmaz’ın karşılayacağı belirtildi.

İDDİALI OLMAYACAĞIZ

Ramazan Kahya’nın kendini ispatlamış ve daha önce oynadığı kulüplerde çok başarılı olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Bireysel ve takım olarak yeteneğini ortaya koymuş kaliteli bir futbolcu kardeşimiz. Bundan sonra ki süreçte kulübümüz adına ter dökecek ve bize katkı sunacağına inanıyorum. Transferlerimizi daha iyi olmak adına yapacağız, geçen sezon iddialı takım oluşturmadık ama iyi bir noktaya geldik fakat son üç hafta da Play off şansımızı kaybettik. Biz bu sene de çok iddialı olarak lige başlamayacağız ama yetenekli ve karakterli oyuncuları kadromuza katacağız. Teknik direktör olarak Bülent Bölükbaşı ile sportif direktör olacakta Ali Güneş ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi güzide bir kulübe geldiğini söyleyen Ramazan Kahya, “Malatyaspor’da uzun yıllar forma giydim bundan sonra kariyerimi burada devam ettireceğim. Elimden gelenin en iyisini yaparak faydalı olmak istiyorum. İnşallah mahcup olmayız” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU