Gaziantep'te perdecilik sektöründe çalışan Doğan, zamanla aldığı kilolar yüzünden 176 kiloya kadar ulaştı.
Aşırı kiloları nedeniyle hem sosyal hayatında hem de psikolojik olarak sorunlar yaşamaya başlayan Doğan, 2 yıl önce tüp mide ameliyatı olmaya karar verdi. Kentteki Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde geçirdiği ameliyatın ardından zayıflamaya başlayan Doğan, 2 yıl içerisinde 96 kilo vererek 80 kiloya kadar düştü.

İnsanların arasına girmekten bile çekindiği kilolarından kurtulmanın keyfini çıkaran Doğan, artık dikkat çekmediği için kendisini "Görünmez Adam" olarak tanımlıyor.

SORUNLARI VARDI

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Klinik Sorunlusu Yrd. Doç. Dr. Başar Aksoy ise Doğan'ın yaklaşık 2 yıl önce şişmanlık nedeniyle kendilerine başvurduğunu söyledi.

Doğan'ın 176 kiloyla kendilerine geldiğini anlatan Aksoy, "Hastamız bize ilk geldiğinde hem sağlık sorunları vardı hem de psikolojik anlamda yıkım içerisindeydi. Şişmanlığın getirdiği ciddi sorunları vardı. Hastamızın zamanla fobisi oluşmuştu. Sosyal ortamlara girerken sıkıntılar yaşıyordu. Ameliyatından sonra 3 aylık çok yakın bir takipten geçti. En son bu hale geldi. Yaptığımız ameliyat sonucunda 80 kiloya indi. Bu tür ameliyatların ehil kişilerce yapılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.