Gaziantep’te, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine tepki için düzenlenen demokrasi nöbetine, Mehmet Topak kucağındaki 2 aylık bebeğinin de aralarında bulunduğu 5 çocuğu ile katılıyor. Giydirilen ay yıldızlı tişörtüyle babasının kucağında saatlerce alanda yer alan Berat bebek, vatandaşların da ilgisini görüyor.

Mehmet Topak, İHA muhabirine yaptığı açıklamada 15 Temmuz gecesinden beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla meydanlara indiklerini söyledi. Yaklaşık 2 ay önce dünyaya gelen bebeklerini de bir an olsun yanlarından ayırmadıklarını belirten Topak, "Ailece her gün geliyoruz. 5 çocuğumla burada nöbet tutarak vatanımızı kimseye bırakmayacağız. Bayrak bizimdir. Bayrağımızı yere indireni biz de indiririz. O bayrağı kimse gökyüzünden indiremez. Vatan bizim vatanımızdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini belirten aile, alandaki destek ve ikramları için Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğılu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de teşekkür etti.