Bir çok takımda futbolculara yol görünürken bir çok ekip ise kadrosuna takviyeler yaparak aksayan mevkilerini tamamlama mücadelesi veriyor.İşte Spor Toto 1’inci ligde günün özetleri:OKAN 2 YIL DAHA BAL-KES'TE
Balıkesirspor, iç transferde defans oyuncusu Okan Alkan ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Sezon sonunda kontratı bitecek 26 yaşındaki sağ bek, 2014 yılından beri kırmızı-beyazlı ekipte çıktığı 98 karşılaşmada, 2 gol ve 8 asistle oynadı. Okan, sözleşmesi bitene kadar kulüpte kalırsa 7 yıl ile Balıkesirspor tarihine adını yazdıracak.

ALTINORDU OKAN'I BİTİRDİ
Altınordu, eski oyuncusu Okan Derici'de mutlu sona ulaştı. Anlaşma sağlanan 25 yaşındaki on numara, yeni takımına katılmak için Gazişehir'in kampından ayrıldı. 2016-17'de Altınordu'da oynayan Okan, ilk yarıda 8 maçta 1 gol ve 1 asistlik katkı vermişti.

ŞAMPİYONLUK İLHAN CAVCAV'A
Gençlerbirliği'nin tecrübeli oyuncusu Ahmet İlhan Özek, şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirtti. Özek, "Rahmetli başkanımızın adının verildiği sezonda küme düşmek yakışmamıştı. Şampiyon olarak kupayı İlhan Cavcav'ın mezarına götüreceğiz" dedi.

ALTAY'DA PEDRO GİTTİ
Altay'ın sezon başında transfer ettiği Portekizli sol kanat Pedro Eugenio, ailevi nedenlerden dolayı sözleşmesini tek taraflı feshetti. 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili yasal süreç başlatılacağı belirtildi. Pedro, ligde 13 maçta 1 kez ağları sarsarken; kupada 3 karşılaşmada 2 gol attı.

OSMANLISPOR'DA TUGAY ŞOKU
Osmanlı'nın, Menemen'le oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Tugay Kacar'dan kötü haber geldi. Sağ ön çapraz bağlarında kopma ve iç menüsküsünde yırtık olan oyuncunun, 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

BOLU, BOMBA GİBİ GELİYOR
Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ikinci yarıya bomba gibi gireceklerini ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Geçtiğimiz yıllardaki hatalardan ders aldık. Hedefimiz ligi ilk. İşin playoff'a kalmasını istemiyoruz ama olursa da sonuna kadar gideceğiz" diye konuştu.

ES ES'TEN YENİ KAMPANYA
Ekonomik olarak zor günler geçiren Eskişehirspor, yeni bir kampanya daha yaptı. Her gün farklı ödemelerle karşılaştıklarını belirten kırmızı-siyahlı yönetim, sezon başında 1000 TL'den satışa sunulan VIP kombineleri; ikinci yarı için 250 TL olarak güncelledi.
BIENVENU TRANSFERİ OLMADI
Hatayspor, geçtiğimiz günlerde kampa katılan Henri Bienvenu'dan (30) vazgeçti. Kamerunlu golcü ile finansal konularda anlaşma sağlanamadığını duyuruldu. Bienvenu, son olarak Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Orooba'da oynadı.A.SERDAR ÖZEKŞ