Bordo – beyazlı ekibe karşı bariz üstünlüğü bulunan Gaziantepspor, bugüne kadar rakibiyle oynadığı 18 maçta hem galibiyetlerde hem de gollerde açık ara önde olduğu dikkat çekiyor.

GALİBİYETTE ÜSTÜNÜZ

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin Elazığspor ile oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Geride kalan maçlarda Gaziantepspor, Elazığspor kalesinde 31 defa gol sevinci yaşadı. Kendi kalesinde ise 17 gole maruz kaldı.

Son olarak 2013 – 2014 sezonunda Süper Lig’de birbirine rakip olan iki takım arasında Elazığ’da oynanan maçı Elazığspor 2-1 kazanmıştı.

ATATÜRK STADYUMUNDA GÜLÜYORUZ

Gaziantepspor TFF 1. Ligin 11’inci haftasında bugün Elazığ Atatürk Stadyumunda 10’uncu defa Elazığspor ile mücadele edecek.

Geride kalan 9 karşılaşmada kırmızı – siyahlı temsilcimizin rakibine yine galibiyetlerde ve gollerde üstünlüğü bulunuyor.

Gaziantepspor, bu zamana kadar Elazığ deplasmanında oynadığı 9 maçın 4’ünden galibiyet, ikisinden beraberlik ve 3’ünden de yenilgi ile sahadan ayırıldı. Temsilcimiz rakibine deplasmanda 11 gol atma sevinci yaşarken kalesinde ise 10 gol gördü. Her iki takımda Atatürk stadyumunda birer defa 3 – 1’lik galibiyetle en farklı sonuçları elde ettiler. Gaziantepspor deplasmanda oynadığı maçların birinden 3 – 1, birinden 1 – 0 ve ikisinden de 2 – 1’lik galibiyetlerle ayrıldı. Buna karşılık ise ev sahibi Elazığspor, bir maçtan 3 – 1 ve iki maçtan da 2 – 1’lik galibiyet sevinci yaşadı. İki karşılaşma ise golsüz sona erdi.

MUHARREM TÜRKOĞLU