Ak Parti Gaziantep Milletvekili MehmetErdoğan'ın yakışıklı oğlu İslam, muhteşem bir nikah töreniyle hayatını Sevimli ailesinin güzel kızı Esma ile birleştirdi. Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı nikah töreninde genç çiftin mutluluğuna 17 kişi şahitlik etti.

ŞKM önünde mehter takımıyla karşılanan davetlilere, salonda da ilahi dinletisi sunuldu. Milletvekili Erdoğan konuklarını kapıda karşıladı.

Kuran tilaveti ile başlayan, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde genç çiftin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıyarken, nikah şahitliklerini ise, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Talha Gönül, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Tamer Yılmaz, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, Avrupa Birliği Komisyon Başkanı Afif Demirkıran, Siirt Milletvekili Osman Ören, Kilis Milletvekili Fuat Karakuş, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Orhan Karasugül ve Ak Parti il Başkanı Ahmet Uzer yaptı.

ERKEKLER DAMADI KADINLAR GELİNİ KUTLADI

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ‘ın nikah cüzdanını geline verdiği törende en dikkat çeken görüntü ise, gelin ve damadı kutlama merasimindeki uygulama oldu. Nikaha gelen erkek davetliler, damadın, kadın davetliler ise gelinin elini sıkabildi. İki ayrı görüntünün olduğu tebrik merasiminde, ayrıca erkek davetlilere nikah şekerleri verilmedi. Haber Merkezi