Gaziantepspor, yeni sezon çalışmalarına 11 Temmuz’da start verecek. Kırmızı - siyahlı takımın yeni sezon kampında altyapıdan oyuncular olacağı kaydedildi.

Gaziantepspor, bu sezon ilk hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacağı 10 günlük çalışmanın ardından yurt dışı kampına gidecek.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin 2016-2017 futbol sezonu öncesinde gerçekleştireceği yurt dışı kampında Gaziantepspor altyapısından yetişen oyuncuların olacağı bir kadroyla yeni sezona başlayacağı bildirildi.

AVUSTURYA’YA GİDECEKLER

Gaziantepspor’a yakın çevrelerden alınan bilgiye göre, takım yeni sezon öncesi 11 Temmuz’da Celal Doğan tesislerinde toplanarak sağlık kontrollerinden geçmeye başlayacak. Kafile, daha sonra Avusturya’da kampını gerçekleştirecek. Kampın Avusturya’nın hangi şehrinde yapılacağı ise önümüzde ki günlerde netleşecek.

Avusturya kampının ardından Gaziantep’e dönecek ve bir süre çalışmalarını burada yapacak olan bordo-mavili futbolcular, daha sonra lig hazırlıklarına başlayacak.

Altyapıdan 7 isim

Gaziantepspor’un ilk kampında altyapıdan 7 isim davet edilecek. Geçen sezon çıkış yapan futbolcuları yeni anlaşma sağlanacak teknik ekibin değerlendirilmesi açısından kaleci Tolga Gemici, Müslüm Talşik, Serkan Bakan, Muhammet Uyanık, İlker Günaslan, Caner Güler ve Oktay Aydın’ın çağrılacağı öğrenildi.

A.SERDAR ÖZEKŞİ