Brock Motum ve Freimanis’in karşılıklı sayılarıyla başlayan ilk çeyrekte Mark Lyons’ın üçlüğüyle fark eşitlense de Birkan Batuk, farkın eşitlenmesine izin vermedi (9-12). İki takımın da sayı bulmakta zorlandığı bu dakikalarda McCollum ve Lyons’ın sayıları aradaki farkı korurken Erol Can Çinko ve Sean Armand ikilisi bulduğu sayılarla Gaziantep’i öne geçirdi ve ilk çeyrek 18-17 Gaziantep üstünlüğüyle tamamlandı.
Derrick Brown ve McCollum’un sayılarıyla başlayan ikinci çeyrekte, Zoran Dragic’in de katkısıyla Anadolu Efes farkı açmaya başladı (18-26). Can Uğur ve Mark Lyons’ın sayılarıyla farkı dörde indiren Gaziantep McCollum’ı durduramadı (26-30). Orhan ve Freimanis ile farkı azaltmaya çalışan Gaziantep, dış şutları durduramıyor. Birkan Batuk ve Derrick Brown’ın sayılarına bir türlü engel olamayan Gaziantep, Sean Armand ile sayılar bulsa da son hücumda Dunston’ı engelleyemedi ve ilk yarıyı 33-39 geride kapattı.Üçüncü çeyreğe harika başlayan Anadolu Efes, Dunston’ın smacıyla farkı çift hanelere çıkardı (33-43). McCollum, Dunston ve Motum üçlüsünün müthiş oynadığı bu dakikalarda sayı bulamayan Gaziantep, farkın 20’ye çıkmasına engel olamadı (33-53). Üçüncü çeyrekteki ilk sayısını altı dakika sonra Mark Lyons ile bulan Gaziantep, Motum’u durduramıyor (40-63). Üçüncü çeyreğin sonuna doğru her iki takım da karşılıklı sayılar buldu ve üçüncü çeyrek 44-65 Anadolu Efes üstünlüğüyle sonuçlandı.
Derrick Brown ve Can Uğur Öğüt’ün karşılıklı sayılarıyla başlayan dördüncü çeyrekte Gaziantep, geri dönmek için her şeyi yapmaya başladı. Efes’in gençlerine baskıyı arttırarak onları hataya zorlayan Gaziantep, Victor Rudd ve Can ile farkı 12’ye indirdi (55-67). Freimanis’in sayılarıyla farkı azaltan Antep, Derrick Brown’ın sayısını engelleyemedi. Victor Rudd’ın basket faulüyle aradaki farkı altıya indiren Gaziantep, maçın bu dakikalarında canını adeta dişine taktı. Maçın sonlarına doğru sahadaki pili bitmeye başlayan Antep’e karşı sayılar bulmaya başlayan Anadolu Efes, farkı korudu ve maçtan 66-74 galibiyetle ayrıldı.