Beşiktaş'ta Sezer Öztürk ile yaşadığı kavga sonrasında kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Siyah-Beyazlı ekibe transfer olduğu Gaziantepspor'a 10 yıl sonra geri dönüyor. Yıldız oyuncu, Kırmıız-Siyahlı ekiple her konuda anlaşma sağladı.

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya kampına götürülmeyen yıldız oyuncu, İstanbul'da kalarak transfer görüşmelerinde bulunmuştu. İbrahim Toraman, 2004 yılında Gaziantespor'dan Beşiktaş'a transfer olan Toraman, Siyah-Beyazlı ekipte 22 kez gol atma başarısı gösterdi.

İBRAHİM KIZIL, "HAYIRLI OLSUN"

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ise, "Hayırlı olsun diyelim. İbrahim, Beşiktaş’a zaten bizden gitti. İbrahim düzgün ve mert bir çocuk, Türkiye’de ender futbolculardan biri, iyi bir insan, kendisini futbolculuğu haricinde de biliyorum çok iyi bir insan. Bize gelmiş, bilmiyorum. Gaziantep camiasına hayırlı olsun diyorum."

KAVALCI, "ZORLUK ÇIKARMAYACAĞIZ"

Beşiktaş yönetimi Gaziantepspor ile anlaşan İbrahim Toraman'a zorluk çıkarmayacak.

Beşiktaş'ın uzun süredir kadro dışı olan futbolcusu İbrahim Toraman'ın Gaziantepspor ile anlaşması halinde zorluk çıkarmayacaklarını belirten Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, "Gaziantep yönetimine önce İbrahim ile anlaşın bizim açımızdan bu transferin olmaması için bir sorun yok dedik. İbrahim ile konuşup bize tekliflerini iletecekler. Anlaşmaları halinde her hangi bir zorluk çıkarmayacağız. İbrahim için Gaziantepspor'dan herhangi bir futbolcu isteğimiz olmayacak. Anlaşmaları bizim için yeterli" diye konuştu.

SERGEN ÇOK İSTEDİ

Yönetimin yeniden kadrosunda görmek istediği, ancak Slaven Bilic'in bir türlü şans vermediği tecrübeli oyuncu bir süredir transfer görüşmeleri yapıyordu. Kırmızı-Siyahlı takımla her konuda anlaşma sağlayan İbrahim Toraman'ın transferinde Sergen Yalçın'ın da önemli rol oynadığı belirtildi.

TORAMAN'I SAVUNMUŞTU

Sergen Yalçın, yorumculuk döneminde İbrahim Toraman'a yıldırma politikasının uygulandığını, belirterek "İbrahim Toraman babmın oğlu değil, dünyada böyle uygulamalar kalmadı. Escude-Ersan Beşiktaş'ın savunmasını ne kadar ayaktta tutabilir." açıklamasını yapmıştı.