Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Oba Makarna ve Gaziantep Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından Sanko Park’ta gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde 25 aşçı ve 25 aşçı yardımcısı anneler için Oba Makarna pişirdi. Şova dönüşen etkinlikte anneler için bir ton makarna pişirilirken beş binin üzerinde kişiye makarna ikram edilirken vatandaşlara çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Büyük ilgi gören Oba Makarna Bugün Anneler İçin Pişiyor etkinliğiyle ilgili bir değerlendirme yapan Gaziantep Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Tayfun Doruk “Biz Gaziantep Aşçılar Pastacılar Derneği olarak, Oba Makarna ile birlikte Anneler Gününe özel bir etkinlik yapmak istedik. Bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Oba Makarnaya öncelikle katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bu alanda beş bin kişiye dağıtılmak üzere 3 çeşit makarna hazırladık. Bu etkinlik için 25 aşçı ve 25 aşçı yardımcısı bizimle birlikte çalıştı” dedi.

ÜÇ AYRI ÇEŞİT MAKARNA

Türkiye’de 50 yıldır makarnanın adının Oba olduğunu ve gelenekten geleceğe değişmeyen makarna lezzetinin değişik yaş gurupları tarafından sevilen yemeklerin başında geldiğine dikkat çeken Oba Makarna Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Açıkgöz “ Anneler Günü münasebetiyle, Sanko Park önünde Oba Makarna ortalama beş bin kişiye makarna dağıtmayı gerçekleştirdi” dedi. BÜLTEN