GAZİANTEPSPOR – ALTINORDU

STAD: KALYON STADYUMU

TARİH: 20 ŞUBAT 2018 SALI (BUGÜN)

SAAT: 19.00

HAKEMLER: ÇAĞATAY ŞAHAN – BURAK CANSIZ – KEMAL ELMAS

YAYIN: BEIN MAX 1

Ligde kalması artık mucizelere bağlı olan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, bir umutla İzmir temsilcisi karşısında puan avına çıkacak.

Manisa A Klasman hakemlerinden Çağatay Şahan’ın bu akşam Kalyon Stadyumunda saat 19.00’da çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

MÜCADELE EDECEKLER

Geride kalan 22 haftalık süreçte sadece 4 puan toplayan bilen kırmızı – siyahlı temsilcimiz, ligde kalma umutlarını iyiden iyiye zayıflatırken kalan haftalarda saha da onurlu mücadele verilecek.

Gaziantepsporlu futbolcular giydikleri formanın hakkını vermek adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyerek bu akşam kendi sahalarında oynayacakları Altınordu karşısında çıkıp kendilerine yakışanı yapacaklarını ve kazanmak adına yüreklerini ortaya koyacaklarını söylediler. Artık her şeyi bir kenara bırakıp sadece Gaziantepspor’un onuru adına oynayacaklarını belirten genç kramponlar bütün olumsuzluklarına rağmen mücadeleden vaz geçmeyeceklerini belirttiler.

GENÇLER KAZANSIN

Gaziantepspor teknik direktör Oktay Derelioğlu ligde kalan 12 haftalık süreçte ellerinden gelenin en iyisini yapmaya özen göstereceklerini belirterek, Türk futbolunun onur abidesi, koca çınarı Gaziantepspor kaderine terk edilse de bu onurlu formayı giyen genç futbolcular kalan maçlarını kazanabilmek adına mücadele edecekler. Sahada her türlü fedakârlıkları yapmaya özen gösteren genç kardeşlerimin de en azından sezonun sonunda kendilerinin kazanacağı maçlarını oynayacaklar. Bizim hedefimiz hem Gaziantepspor’un hem de genç yeteneklerimizin kazanması yönünde, diye konuştu.

ALTINORDU CEPHESİ

Spor Toto 1. Lig’de son olarak evinde Samsunspor’la 1-1 berabere kalarak galibiyet serisini 5 haftaya çıkarma fırsatını kaçırıp averajla Play-Off hattındaki yerini kaybeden Altınordu, bu akşam Gaziantepspor’la karşı karşıya gelecek.

Ligde 4 puanı bulunan rakibi karşısında kayıp yaşamak istemeyen 33 puanlı İzmir ekibi, yeniden Play-Off potasına girmenin planlarını yapıyor. Kırmızı-lacivertlilerde sakatlıkları süren Fatih ile Oğulcan forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Konumları ne olursa olsun rakibe saygı duyuyoruz. Tek hedefimiz 3 puan. Kazanıp yeni bir seri başlatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU