Galip gelmese bile beraberlik hiç değilse maçlardan puan çıkartmasını sağlıyor. İşte Samsunspor maçı da bunun diğer örneği. Disiplinli oyun, iyi mücadele, atabilirsek gol, atamazsak da yenilmeden Gaziantep'e dönmek. Haydi çocuklar yapabilirsiniz..

SAMSUNSPOR - GAZİANTEPSPOR

STAT: 19 MAYIS

TARİH: 27 EKİM 2017 CUMA (BUGÜN)

SAAT: 18.00

HAKEM: RAMAZAN KELEŞ - BAHTİYAR BİRİNCİ - DENİZ CANER ÖZARAL

YAYIN: BEIN 1 MAX

Gaziantepspor TFF birinci ligin 10’uncu haftasında bugün deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Samsunspor’u konuk oluyor

Trabzon A klasman hakemlerinden Ramazan Keleş’in bu akşam saat 16’da 19 Mayıs stadyumunda ki çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın 1 Max ekranlarından canlı yayınlanacak.

SON SIRADAYIZ

Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi puan durumuna bakıldığı zaman Samsunspor 10 puan ile 11. Sırada yer alırken 3 puanı silinen ve elinde kalan 2 puanı ile Gaziantepspor ligde son sırada yer alıyor.

SAMSUN İDDİALI

Son 3 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen ve bir galibiyet 2 beraberlik alan Samsunspor bu maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele eden Gaziantepspor ise zorlu Samsun deplasmanından puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.