Renktaş iki takım arasında bugüne kadar Spor Toto Süper Ligde yapılan 24 maçta, Gaziantepspor'un rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor.

Gaziantepspor süper ligde 24 defa karşılaştığı Eskişehirspor karşısında 9 galibiyetine karşılık 7 mağlubiyeti bulunuyor. 8 karşılaşmada ise ekipler birbirlerine üstünlük kuramadı.

GOLLERDE ÜSTÜNÜZ

Temsilcimizin Eskişehirspor ile bu zamana kadar karşılaştığı maçlarda 27 defa gol sevinci yaşadı. Renktaşı ise buna karşılık 25 golle cevap verdi. İki takım arasında ki en farklı galibiyeti Eskişehirspor 2012 – 2013 sezonunun ilk yarısında kendi evinde oynadığı maçta 4 – 0’lık galibiyetle elde ederken, Gaziantepspor ise 1995 – 1996 sezonunda Kamil Ocak Stadyumunda oynanan mücadeleyi 3 – 0 kazanarak en farklı galibiyetini elde etti. Bu zamana kadar oynanan maçlarda 3 müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlandı.

DEPLASMANDA ÜZÜLÜYORUZ

İki takımın Eskişehir'de yaptığı 11 maçın 6'sını ev sahibi takım kazanırken, 4 karşılaşmadan Gaziantepspor galip ayrıldı, 2 müsabaka berabere bitti.

Eskişehirspor'un iç sahada kaydettiği 17 gole, Gaziantepspor 11 golle karşılık verdi.

4 SEZONDUR YENİLMİYORUZ

Gaziantepspor bugün renktaşı ile 25’inci randevuya çıkarken son dört sezondur ise rakibine mağlup olmuyor.

Rakibine son olarak 2013 – 2014 sezonunun ilk yarısında Eskişehir deplasmanında 2 – 0 mağlup olan temsilciniz, daha sonra oynadığı 5 karşılaşmanın 3’ünden galibiyet ve ikisinden de beraberlikle ayrıldı. Son oynanan 5 maçlık periyotta Gaziantepspor rakip fileleri 10 golle havalandırırken kendi kalesinde ise 6 gole maruz kaldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU