MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Özdağ, "1 Kasım seçimleri, bu nedenle çok önemli. Türkiye, bu seçimde geleceğinin kararını verecek bir anlamda" dedi.

Özdağ, hem geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulda seçilen Başkan Yılmaz Demirdelen ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun, hem de toprağa verilen cenazelerden dolayı başsağlığı dileklerinde bulundu.

SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Türkiye’nin hem iç ve hem de dış siyasette çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, AKP hükümetinin erken seçim kararı alarak Türkiye’yi bir çıkmazın içerisine soktuğunu ifade eden Prof. Dr. Ümit Özdağ,” Ülke sınırları içerisinde terör örgütünün eylemleri devam ettiği gibi, sınırımızın hemen yanı başında devam eden Suriye savaşının içerisine Türkiye’nin de çekilme çabaları var. Ama AKP hükümeti yanlış yolda olduğunu bir türlü anlayamadı. Bu yanlış yolda yürümeye devam ediyor ve Türkiye’yi felakete sürüklüyor” diye konuştu.

ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şube Başkanı Yılmaz Demirdelen ise, seçimlerin önemini bildiklerini, Türkiye’nin bu seçimle geleceğinin şekilleneceğini katıldıkları her platformda anlattıklarını vurgulayarak, "Gerçekten Türkiye şu an kritik bir eşikte. İçeride terör eylemleri, dışarıda ülkenin yanı başında devam eden Suriye savaşı. Onun için bu seçim Türkiye için çok önemli. 1 Kasım’da sandıktan nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın, bir an önce hükümet kurulmalı. Her anlamda ülkede karar alacak bir hükümet olmalı. Toplumun tüm kesimleri bunu istiyor” şeklinde konuştu. BÜLTEN