AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "Gerek komşu ülkelerde gerekse ülkede yaşanan terör olayları, güçsüz bir ülkede çok daha fazla tahribata neden olur. Bu anlamda ben 1 Kasım'ın bir fırsat olarak görüyorum" dedi.

Koçer, 7 Haziran seçimi sonrasında kimin terör örgütlerinin arkasına sığındığının, kimin her şeye 'hayır' dediğinin, kimin hangi mesajlar verdiğinin çok iyi gördüğünü belirtti. Türkiye'nin milli birlik ve beraberliği en iyi şekilde koruması gereken, gerek ulusal anlamda gerekse dünyada huzur ve güvenin en fazla olması gerektiği bölgede yer aldığını ifade eden Koçer, "Etrafımızda yaşanan bu olaylar, güçlü ve dirayetli olmamız, bu süreçte bu iradenin daha da güçlenerek devam etmesini gerektiriyor. Gerek komşu ülkelerde gerekse ülkede yaşanan terör olayları, güçsüz bir ülkede çok daha fazla tahribata neden olur. Bu anlamda ben 1 Kasım'ın bir fırsat olarak görüyorum" diye konuştu.

OBJEKTİF BİR BEYANNAME

AK Parti'nin seçim beyannamesine de değinen Koçer, partilerinin herkesi kucaklayan, gerçekçi, objektif ve karşılığı olan bir seçim beyannamesi açıkladığını vurguladı. Sadece rakamsal olarak değil, içerik açısından da Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak, hatta 2073 hedeflerinin vizyonunu ortaya koyabilecek dev projelerin içerisinde olduğu bir beyanname oluştuğunu aktaran Koçer, beyannamenin de toplumda karşılığını bulduğunu ifade etti.

TANRIÖVER: AK PARTİ HER ZAMAN VAR

Muhammed Hakan Tanrıöver de AK Parti hükümetinin insanı, refahı, mutluluğunu hedef alan bir yaklaşım içerisinde bulunduğunu belirterek, "Hemen yanı başımızda kendi insanına bu kadar zulmeden, 2,5 milyon insanını katleden, 14 milyon insanını sürgüne gönderen ve ülkesinde dış güçlerin operasyon yapmasına müsaade eden, yerle bir olmuş Suriye'yle karşı karşıyayız. Allah'tan Türkiye, Allah'tan AK Parti var ki bu süreci hem askeri hem insani anlamda mevcut imkanlarla başarılı şekilde yürütüyor" dedi. AA